Yrityksille

Autotalkkari - palvelu

Autotalkkari on yrityksille suunnattu autopalvelu. Palvelussa nimen mukaisesti tehdään "talonmiehelle" kuuluvia töitä, kuten polttimoiden vaihtoja, pyyhkijän sulkien vaihtoja ja niin edelleen. Palvelua voidaan toteuttaa ennalta ehkäisevästi tai ongelmien havaitsemisen jälkeen. Autojen maksimaalisen toimintakyvyn varmistamiseksi Autotalkkari voi kiertää tarkastamassa yrityksen autoja sovituin välein, kuten 2 kertaa viikossa. Näin pienillä teoilla ja kustannuksilla voidaan välttää isojen ongelmien syntymiset.

Autotalkkari - aulapalvelu

Autotalkkari - aulapalvelu on yrityksille ja sen henkilöstölle suunnattu palvelu. Palvelussa yritys voi tarjota henkilöstölleen henkilöstöedun ilmaiseksi. Etu koskee yrityksen kaikkia työntekijöitä, joilla on auto omassa taloudessaan. Palvelussa auto noudetaan työpaikalta, käytetään sovituissa palveluissa ja palautetaan takaisin yrityksen parkkitiloihin. Osa palveluista voidaan toteuttaa yrityksen parkkitiloissa, kuten renkaidenvaihtotapahtuma. Palvelun myötä työntekijä käyttää työaikansa tuottavammin ja on tyytyväinen työnantajaansa, koska hänen ei tarvitse itse hoitaa auton huoltoon liittyviä toimenpiteitä.

Jos yrityksenne työntekijöillä on autoja, liitetään teidänkin yritys Autotalkkari - Aulapalveluun ja keskitytään työn tekemiseen ja helppoon autoiluun!

Saavutetut edut yritykselle:

+ Työntekijöiden työaika suuntautuu tuottavan työn tekemiseen
+ Ylläpidetään autojen maksimaalinen toimintakyky
+ Auton käyttäjän ajoturvallisuus paranee
+ Ei merkitystä onko auto yrityksen omistama vai leasing-auto
+ Autot voidaan huoltaa ns. toimistoaikojen ulkopuolella
+ Samat palvelut yrityksen jokaisessa toimipisteessä
+ Ei kiinteää kk-laskutusta. Maksu vain tehdyistä toimenpiteistä

Saavutetut edut työntekijälle:

+ Työn tekeminen toimivalla ja huolletulla autolla turvallista
+ Ongelmien ilmaantuessa voi tilata palvelut auton luokse vaikka keskellä työpäivää
+ Työmatkalle lähdettäessä auton voi jättää esimerkiksi lentokentälle, josta Autotalkkari noutaa auton sovitusti
+ Ei vapaa- / työaikaa vieviä korjaamokäyntejä