Palvelut

RENGASPALVELUT
Palvelemme rengasasioissa hyvin laajasti. Verkostomme kautta saamme hyviä tarjouksia renkaista sekä niihin liittyvistä töistä. Renkaiden kotivaihto -palvelu on jo vuosia ollut yrityksen selkäranka ja tätä palvelua kehitämme jatkuvasti asiakkaidemme hyödyksi. Renkaidenvaihto kotona on palvelu, joka todella helpottaa arkea.

KATSASTUSPALVELU
Katsastuksessa käynti on usein aikaa vievä prosessi. Rolanin katsastuspalvelussa katsastusaika varataan asiakkaalle sopivaan ajankohtaan, kuten työpäivälle jolloin asiakas on töissä. Auto katsastetaan ja palautetaan noutopaikkaan. Palveluun yhdistetään usein myös huoltopalvelu, jolloin auto saadaan usein jälkikatsastettua jopa saman päivän aikana.

HUOLTOPALVELUT
Auton vieminen huoltoon ja sieltä hakeminen ovat etenkin pk-seudulla haasteellisia järjestellä työn ja perheen kiireiden sekaan. Rolanin huoltopalvelulla poistuu kiireet ja auto hoidetaan kuntoon asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huoltoja voidaan kilpailuttaa asiakkaalle tai asiakas voi itse varata huoltoajan valmiiksi. Huoltopalveluun voidaan liittää muitakin palveluita, kuten pesupalvelu tai katsastuspalvelu.

PESUPALVELUT
Pesemme ja putsaamme autoja ympäri pk-seutua joka päivä. Putsaamme autoja sisältä ja ulkoa asiakkaan tarpeiden mukaan. Pesupalvelut toteutetaan noutopalvelu-palvelulla tai sitten pesemme auton Drywash tuotteilla paikan päällä. Tutustu Drywash tuotteisiin tästä linkistä.

SIIRTOPALVELUT
On sitten kyseessä lyhyempi siirto samalla paikkakunnalla tai pitkä siirto suomen sisällä, voimme toteuttaa siirron asiakkaalle turvallisesti ja luotettavasti. Autojen siirroissa autot ovat vakuutettuja täyskaskolla.

AUTOTALKKARI-PALVELUT
Autotalkkari-palvelu voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeita parhaiten tyydyttäväksi. Autotalkkari sopii hyvin isojen autokantojen yhteyteen tai yrityksen henkilöstön autojen helppoon ylläpitoon. Rolanin autotalkkari kiertää pk-seudulla joka arkipäivä, palvelutapahtumia on tällä hetkellä kuukaudessa 250-300kpl. Lisää autoja ja yrityksiä halutaan palvelun piiriin.